MENU
SEARCH

Tisztelt Látogató!


 
Köszöntjük a HM ArmCom Kommunikációtechnikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján!
 
Az 1992-ben alapított HM ARMCOM Kommunikációtechnikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság, illetve a jogelőd katonai szervezetek több, mint 70 éve nyújtanak híradó- és kommunikációtechnikai szolgáltatást a Magyar Honvédség, illetve a Honvédelmi Minisztérium részére.
 
A társaság részvényei 100%-ban a Magyar Állam tulajdonában vannak. A tulajdonosi jogokat 2020. január 1-től a nemzeti vagyonért felelős tárca nélküli miniszter gyakorolja.
 
A társaság alaprendeltetése a Magyar Honvédség rendszeresített stabil és mobil (tábori) híradó eszközeinek, rejtjelző eszközeinek telepítése, beépítése, javítása, felújítása, karbantartása szerződések, illetve egyedi megrendelések alapján. Az alap feladatokon túlmenően a társaság a Magyar Honvédség érdekében haditechnikai kutatás-fejlesztés-innovációs tevékenységet is végez.
 
A társaság által a Magyar Honvédség részére nyújtott szolgáltatások köre:
 • híradótechnikai (rádió, rejtjelző) eszközök javítása, beépítése, javítása, karbantartása;
 • MH mikrohullámú hálózat, digitális kapcsolóközpontok, antennatornyok karbantartása;
 • MH tűzoltó készülékek karbantartása;
 • műszaki gépek, tábori térvilágító eszközök javítása, technikai kiszolgálása;
 • technikai eszközök, anyagok biztosítása (pl. informatikai) a Magyar Honvédség részére;
 • haditechnikai kutatás-fejlesztés.
 A honvédelmi érdekű feladatokon túlmenően a társaság egyéb állami és polgári megrendeléseket is teljesít.

A feladatok végrehajtásához szükséges hatósági engedélyekkel, tanúsítványokkal a társaság rendelkezik (NATO Titkos, EU Titkos, Szigorúan Titkos telephely biztonsági tanúsítvány, rejtjeltevékenység, személyi biztonsági tanúsítványok, Haditechnikai Tevékenységi Engedély, NATO Beszállításra Alkalmas, Engedélyezett Gazdálkodó AEO…stb.). A társaság minőségirányítási rendszer tanúsítványai: ISO 9001, AQAP 2110, HACCP.

Hírek


 
 • Útnak indultak a Gidránok
 • Védelmi Ipar Ágazati Koncepció

  2017-ben a Honvédelmi Minisztérium az elmúlt negyedszázad legjelentősebb, ambiciózus célkitűzéseket tartalmazó honvédelmi és haderőfejlesztési programját hirdette meg. A Magyarország kormánya által egyértelműen megfogalmazott elkötelezettség birtokában, amely mind a program szakmai elemei mind a szükséges költségvetési források tekintetében állásfoglalást tartalmazott, a Honvédelmi Minisztérium megkezdte a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program végrehajtását.

  A Zrínyi 2026 Program a Magyar Honvédség ütőképes és korszerűen felszerelt haderővé alakításán túl, elsődleges célként fogalmazza meg a magyar védelmi ipar fejlesztését.

 • A HM ArmCom ZRt. kutatás fejlesztési pályázatai

  2017. januárjától az elmúlt huszonhat év legnagyobb honvédelmi és haderő-fejlesztési programját indította el a Magyar Honvédség, „Zrínyi 2026” néven. A programmal a honvédelmi tárca szeretné erősíteni a honvédség képességeit, hatékonyabbá tenni működőképességét. Ez a célkitűzés nem választható el a haderőfejlesztéstől és a modernizációs folyamatok beindításától.

  A HM ArmCom ZRt. számára rendkívüli jelentőséggel bír, és hatalmas lehetőséget teremt, hogy a tervezett fejlesztésekbe minél előbb és egyre nagyobb mértékben bekapcsolódjon és részt vegyen.


 • Impresszum


   
  (ide kell tartalom)