MENÜ
KERESÉS
 

Tisztelt Látogató!


 
Köszöntjük a HM ArmCom Kommunikációtechnikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján!
 
Az 1992-ben alapított HM ArmCom Kommunikációtechnikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság, illetve a jogelőd katonai szervezetek több, mint 70 éve nyújtanak híradó- és kommunikációtechnikai szolgáltatást a Magyar Honvédség, illetve a Honvédelmi Minisztérium részére.
 
A társaság részvényei 100%-ban a Magyar Állam tulajdonában vannak. A tulajdonosi jogokat 2021. július 1-től a Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Zrt. gyakorolja.  
 
A társaság alaprendeltetése a Magyar Honvédség rendszeresített stabil és mobil (tábori) híradó eszközeinek, rejtjelző eszközeinek telepítése, beépítése, javítása, felújítása, karbantartása szerződések, illetve egyedi megrendelések alapján. Az alap feladatokon túlmenően a társaság a Magyar Honvédség érdekében haditechnikai kutatás-fejlesztés-innovációs tevékenységet is végez.
 
A társaság által nyújtott szolgáltatások köre:
 • egyedi kisszériás fémipari és faipari munkák;
 • híradótechnikai (rádió, rejtjelző) eszközök javítása, beépítése, karbantartása;
 • MH mikrohullámú hálózat fenntartása, karbantartása;
 • tűzoltó készülékek karbantartása;
 • MH műszaki gépek, tábori térvilágító eszközök javítása, technikai kiszolgálása;
 • híradótechnikai eszközök kereskedelme;
 • haditechnikai kutatás-fejlesztés.
 A honvédelmi érdekű feladatokon túlmenően a társaság egyéb állami és polgári megrendeléseket is teljesít.

A feladatok végrehajtásához szükséges hatósági engedélyekkel, tanúsítványokkal a társaság rendelkezik (NATO Titkos, EU Titkos, Szigorúan Titkos, Nemzeti Szigorúan Titkos telephely biztonsági tanúsítvány, rejtjeltevékenység, személyi biztonsági tanúsítványok, Haditechnikai Tevékenységi Engedély, NATO Beszállításra Alkalmas, Engedélyezett Gazdálkodó AEO). A társaság minőségirányítási rendszer tanúsítványai: ISO 9001:2015, AQAP 2110:2016

Hírek


 • Gratulálunk Főmérnök Úr!

  Áder János Magyarország Köztársasági Elnöke – a miniszterelnök előterjesztésére – a nemzeti stratégiai műveleteket támogató adatrádió-rendszer kifejlesztésében, valamint gyártásának és üzemeltetésének előkészítésében végzett kutató-fejlesztő tevékenysége elismeréseként Magyar György István, a HM ArmCom Kommunikációtechnikai Zrt. főmérnöke részére MAGYAR ARANY ÉRDEMKERESZT polgári tagozata kitüntetést adományozott.

   

  Kitüntetéséhez a Társaság vezetősége és minden munkatársa szívből gratulál, további munkájához sok sikert kíván!

 • Új tulajdonosi joggyakorló Társaságunk felett

  A tulajdonosi jogokat 2021.07.01. napjától a Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Zrt. gyakorolja. 

 • Útnak indultak a Gidránok

  Elindultak Tatára, az MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyájába, a HM ArmCom Kommunikációtechnikai Zrt. szakemberei által korszerű híradástechnikai eszközökkel felszerelt páncélozott harcjárművek.

  Teljes cikk a

  oldalán található

 • Az ünnepek alatt is folyik a munka

  Az év végéhez közeledve is zajlanak az új haditechnikai eszközök rendszerbeállításának munkálatai a HM ArmCom Kommunikációtechnikai Zrt. bázisán. A 2019-ben rendelt páncélos harcjárművek kommunikációs rendszerekkel történő ellátása érdekében az ünnepi időszak alatt is folyamatos a munka a HM ArmCom Zrt. gödöllői telephelyén.

  Teljes cikk a

  oldalán található.

 • Nagy sikerrel mutatkozott be a Társaságunk által kifejlesztett RR-1/G (P) típusú rádiórelé

  Szeptember elején rendezték meg Székesfehérváron a Day Zero 2020 harcászati információs gyakorlatot. Az eseményen debütált a HM ARMCOM Kommunikációtechnikai Zrt. legújabb fejlesztésű rádióreléje.

  A jól sikerült bemutató alkalmából a

  készített interjút Magyar Györggyel, társaságunk főmérnökével.

    

    

 • Új vezérigazgató a HM ArmCom Zrt. élén

  A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, mint társaságunk tulajdonosi joggyakorlója, 2020. május 1. napjától a HM ArmCom Zrt. vezérigazgatói munkakörének ellátásával határozatlan időre Benkó Imrét bízta meg.  

 • Elismerésben részesült dr. Ruszin Romulusz dandártábornok igazgatósági tag

  Dr. Ruszin Romulusz dandártábornok, a HM Armcom Kommunikációtechnikai Zrt. igazgatóságának tagja 2019. április 11-én Debrecen város napja alkalmából az önkormányzat egyik legrangosabb elismerését, Pro Urbe-díjat vehetett át Papp László polgármestertől.

  Az elismerés alkalmából a

  készített interjút igazgatóságunk tagjával.

 • Ágazati és Fejlesztési Koncepció

  2017-ben a Honvédelmi Minisztérium az elmúlt negyedszázad legjelentősebb, ambiciózus célkitűzéseket tartalmazó honvédelmi és haderőfejlesztési programját hirdette meg. A Magyarország kormánya által egyértelműen megfogalmazott elkötelezettség birtokában, amely mind a program szakmai elemei mind a szükséges költségvetési források tekintetében állásfoglalást tartalmazott, a Honvédelmi Minisztérium megkezdte a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program végrehajtását.

  A Zrínyi 2026 Program a Magyar Honvédség ütőképes és korszerűen felszerelt haderővé alakításán túl, elsődleges célként fogalmazza meg a magyar védelmi ipar fejlesztését.

 • Védelmi Ipar Ágazati Koncepció

  2017-ben a Honvédelmi Minisztérium az elmúlt negyedszázad legjelentősebb, ambiciózus célkitűzéseket tartalmazó honvédelmi és haderőfejlesztési programját hirdette meg. A Magyarország kormánya által egyértelműen megfogalmazott elkötelezettség birtokában, amely mind a program szakmai elemei mind a szükséges költségvetési források tekintetében állásfoglalást tartalmazott, a Honvédelmi Minisztérium megkezdte a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program végrehajtását.

  A Zrínyi 2026 Program a Magyar Honvédség ütőképes és korszerűen felszerelt haderővé alakításán túl, elsődleges célként fogalmazza meg a magyar védelmi ipar fejlesztését.

 • A HM ArmCom ZRt. kutatás fejlesztési pályázatai

  2017. januárjától az elmúlt huszonhat év legnagyobb honvédelmi és haderő-fejlesztési programját indította el a Magyar Honvédség, „Zrínyi 2026” néven. A programmal a honvédelmi tárca szeretné erősíteni a honvédség képességeit, hatékonyabbá tenni működőképességét. Ez a célkitűzés nem választható el a haderőfejlesztéstől és a modernizációs folyamatok beindításától.

  A HM ArmCom ZRt. számára rendkívüli jelentőséggel bír, és hatalmas lehetőséget teremt, hogy a tervezett fejlesztésekbe minél előbb és egyre nagyobb mértékben bekapcsolódjon és részt vegyen.


 •  

  Impresszum


  A domain név tulajdonosa:
  HM ArmCom Zrt.
   
  Üzemeltető:
  HM ArmCom Zrt.
   
  Vezérigazgató:
  Benkó Imre
   
  Honlapszerkesztőség:
  Pap Zsuzsanna Melinda gazdasági igazgató
  Szilák Zsolt műszaki igazgató
  Magyar György főmérnök
  Ács Péter személyügyi vezető
  Baran János titkárságvezető
   
  Honlap adminisztrátor:
  Berze Katalin vezérigazgatói referens
   
  A szerkesztőség e-mail címe

   
  Telefon


  Az oldalon megjelenő, a HM Zrínyi Térképészeti és Kommunikációs Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai által készített, honvedelem.hu oldalról átvett fényképek sajtófőnöki írásbeli engedéllyel kerültek felhasználásra.
   
  Az oldalon megjelenő mindennemű tartalom további felhasználása kizárólag az üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.